Om oss


Bibliotekenes IT-senter AS (Bibits) er den største IT-leverandøren på det norske bibliotekmarkedet i dag, med nærmere 2000 installasjoner av våre biblioteksystem.

Selskapet ligger i frontlinjen for utvikling for bibliotek og organisasjoner med lignende behov for informasjonshåndtering og tilbyr med våre produkter et totalkonsept for søking og gjenfinning av informasjon i bibliotekmiljøer.
Vi har lang fartstid i bransjen og er en dominerende leverandør av biblioteksystemer i Norden.

Bibliotekenes IT-senter AS kan tilby systemløsninger for folke-, fag- og skolebibliotek, fra de aller minste til de aller største. Vi har erfaring med å automatisere bibliotek under høyst varierende tekniske og økonomiske forhold.

Bibliotekenes IT-senter AS, Bibliotekscentrum Sverige AB og Open Library Solutions (OLS) med bibliotekplattformene Mikromarc og Saga er nå med i Axiell-konsernet. Dette betyr at vår evne til å investere i nye løsninger skal styrkes ytterligere, og kundene våre får gode muligheter til å engasjere seg og bli med den digitale utviklingen som er stadig mer etterspurt av både biblioteketsmarkedet og låntakere.