Strekkodeutstyr


Bibliotekenes IT-senter fører de fleste ting et bibliotek har behov for: Strekkoder, lamineringsetiketter, skannere, og kvitteringsskrivere.

Vi leverer strekkodeetiketter av høy kvalitet, med kort leveringstid, og til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr hvite polyesteretiketter med svart termoglanset trykk. Dette er lapper som ikke lar seg rive i stykker, og trykk som er veldig slitesterk.

Strekkodeetikettene selges ikke i mindre enheter enn 500stk.

Formatet på etikettene er 2 x 6 cm.

Ønsket tekst over strekkoden burde ikke overskride to linjer. Lengre linjer gir mindre bokstaver.

Utover ordinært bruk på bøker og gjenstander kan strekkodene også brukes for å registrere lånere. Etikettene kan dermed brukes som lånerkort.

Skulle det være behov for ekstra beskyttelse, så har vi transparente lamineringsetiketter. Med dimensjonene 7.5 x 3.5 cm passer de med god margin over strekkodeetikettene.

Bibliotekenes IT-senter fører en kombinert hånd- og stativscanner fra Datalogic.

Datalogic Heron HD3100 er en kombinert håndholdt strekkodeleser og presentasjonsscanner. Den kan lese koder fra en avstand på 2 – 60 cm, og kjenner igjen vanlige strekkoder og RSS koder med en hastighet på opp til 270 lesninger pr. sekund. Skanneren er robust og har et innovativt design.

Heron er utstyrt med produsentens eget patenterte «grønne punkt», som gir brukeren hurtig og sikker tilbakemelding når strekkoden er riktig avlest. Til strekkodeleseren medfølger ett praktisk stativ. Leseren veksler automatisk om til «handsfree» modus når den er plassert i stativet. Det grønne punktet er hele tiden på for å vise brukeren hvor strekkoden skal plasseres. Når Heron ikke er i bruk settes den i hvilemodus og aktiveres igjen når strekkoden legges fremfor den.

For de som ønsker å skrive ut kvitteringer i skranken, leverer vi kvitteringsskriveren CT-S651, som er kompakt, pålitelig og enkel i bruk.

Spesifikasjoner CT-S651
Beskyttende toppdeksel
Enkel papirmating
Automatisk papirkutter (2 millioner kutt)
USB interface
Skrivehastighet: opptil 200 mm/sek.
Papirbredde: 83/ 80 / 60 / 58 mm
Vekt: 1.9 kg
Dimensjoner: 145 x 192 x 142 mm
Farge: Svart
Drivere: Windows 2000 / XP / VISTA / 7 / 2003 Server, OPOS1.8, CUPS

Vi har også papirruller til disse skriverene.

Hvis et fjernlån skal returneres til eierbiblioteket og følgeseddelen skulle forsvinne, er det hendig for Norsk Bibliotektransport at bøkene er merket med etiketter som inneholder nødvendig informasjon som f.eks biblioteknummer, navn, og adresse.

Teksten kan fritt tilpasses så langt plassen tillater det. Oppgi ønsket tekst ved bestilling.

Kjøpsloven gjelder.

Gi beskjed innen rimelig tid.

  • Det er viktig at det gis beskjed så snart som mulig etter at mangelen/feilen oppdages.

Spar på emballasjen til strekkodelesere og kvitteringsskrivere.

  • Ved feilbestilte- eller spesialbestilte varer er det nødvendig å returnere disse i hel og umerket originalemballasje for å få returen godkjent.