CS Library SAGA


Bibliotekenes IT-senter er stolt av å presentere CS Library Saga

CS Library har vært en stor bidragsyter for bibliotekene på nettet i åtte år…

Nå kommer Saga!

 

CS Library er bygget om helt fra grunnen for å møte bibliotekenes og lånernes stadig endrede behov. Gjennom Saga får bibliotekenes et unikt verktøy for å utvikle sin virksomhet, noe som gjør at det virtuelle biblioteket oppleves som inspirerende, morsomt og enkelt. Med integrert bibliotekkatalog, moderne design, enkel navigering og en kraftfull søkefunksjon, får brukerne en helt ny bibliotekopplevelse!

HVORFOR VELGE SAGA?

Saga bygger på samme utprøvde teknikk som har lagt grunnlaget for CS Librarys store fremgang. Saga er utviklet for å gi deg en enda bedre brukeropplevelse.

 

Mobile first
I dag benytter stadig flere seg av mobile enheter ved bruk av bibliotekenes websider. Saga utvikles med fokus på dette, og redaktører kan nå også redigere siden med sine enheter. Bilder optimaliseres for enheten og søkemotoren svarer på få sekunder.

 

Personlige lister
I Saga har de personlige listene fått mer plass. Med ferdige funksjoner for å markere hvilke bøker lånerne har lest eller vil lese, blir Saga en mer personlig web. Allerede i søkeresultatet kan låneren se hvilke titler man allerede har lest eller er interessert i.

 

Ny plattform
Basert på prinsippet «Mobile first» er både søket og selve plattformen bygget om. Det er brukt store ressurser på å gi tydeligere informasjon og en enklere håndtering – alt for å få en rask og forbedret totalopplevelse for brukeren.

 

Forenklet innlogging
I Saga er det like enkelt å logge seg inn som å låne en bok. Man behøver ikke å lage en egen konto, men trenger bare lånekort og pinkode.

 

Tilgjengelighet
CS Library har alltid fokusert på tilgjengelighet. I Saga tar vi ett skritt videre for å skape en web som alle kan bruke.

 

Ny administrasjon
Et helt nytt og moderne webpubliseringsverktøy (CMS) tilpasset bibliotekenes behov; rask og enkel redigering, mulighet for å redigere på lesebrett og forhåndsvisning for mobile enheter. Saga er raskt, enkelt og fleksibelt å arbeide med for redaktørene.

For mer informasjon kontakt Kjetil Hillestad på tlf. 92263056 eller 22 08 98 97
e-post kjetil.hillestad@bibits.no