mikromarc

Mikromarc+


Kravene til i et moderne biblioteksystem endrer seg og kravet til funksjonalitet, fleksibilitet og tilgjengelighet øker stadig raskere.

Du skal ha tilgang til biblioteksystemet ute i biblioteket, inne blant reolene og ute sammen med publikum. Spørsmål skal besvares der og da, informasjon skal kontrolleres og oppdateres. Du vil ha tilgang til biblioteksystemet på bussen og hjemme, ikke bare i skranken. Skillet mellom jobb og fritid blir stadig mindre, du kommer plutselig på noe som skal sjekkes, en liten detalj. Gjør det med en gang, ikke vent til du er tilbake i biblioteket.

Derfor har vi lansert Mikromarc+, som er en integrert løsning med biblioteksystem, rapporterings- og ledelsesinformasjonssystem samt en topp moderne nettsidepublisering.

Mikromarc+ utvikles med et såkalt responsivt design, det betyr at skjermbildet tilpasser seg den leseflaten du til enhver tid bruker, enten det er en mobiltelefon, et nettbrett eller en PC.

Mikromarc+ har fått en sterk rapportmodul – BIB-Control – et web basert ledelsesinformasjonssystem som lar deg dypdykke inn i databasen og analysere samling og lånemønstre.

Med Mikromarc+ kan du få nytt, responsivt, integrert publikumsgrensesnitt.
CS Library Saga er det siste innen nettsidepublisering, og gir deg unike muligheter til formidling via bibliotekets hjemmeside.

Fremtiden kommer raskt, fremtiden er fleksibel og den er tilgjengelig over alt med Mikromarc+.

Mikromarc biblioteksystem er et komplett biblioteksystem, til dels web-basert og utviklet spesielt med tanke på de ulike utfordringer de forskjellige typer bibliotek har. Kundene spenner fra de største folke- og fagbibliotek til små skolebibliotek. Med over 25 års erfaring innen bibliotek og biblioteksystem har vi tatt med oss vår kunnskap, erfaring og de beste idéene inn i en ny teknologisk verden. Brukervennlighet, åpenhet, fleksibilitet, støtte for IKT-samarbeid, integrerte løsninger og kommunikasjon på tvers av bibliotek er nøkkelord.

Enkel registrering, søk og import av titler rett inn i eget Mikromarc biblioteksystem. Foreta enkle og avanserte søk og gjenfinning i bibliotekets samling(er). Med dynamisk hjelp som kan slås av og på i Mikromarc får du hjelp og veiledning underveis i systemet etter behov.

Ønsker ditt bibliotek å motta et uforpliktende tilbud på Mikromarc biblioteksystem eller tilleggsmoduler:

Kontakt salg@bibits.no for tilbud eller ring 22 08 98 97. Vi ser frem til å høre fra deg.

Les mer om Mikromarc biblioteksystem

BIB-Control er det vi kaller et ekte ledelsesinformasjonssystem. Med BIB-Control får du kontroll og oversikten over virksomheten din. Du kan ta ut enkle rapporter eller du kan generere kompliserte sammenligninger.

Les mer om BIB-Control

CS Library Saga  den komplette Webportalen for bibliotek

Med CS Library Saga får biblioteket(-ene) en komplett Webportal for seg og sine besøkende; alt samlet på et sted. Biblioteket inn i fremtiden CS Library Saga tar bibliotekene med inn i fremtiden gjennom å synliggjøre og videreutvikle bibliotekets grunnleggende funksjoner; som kultur- og litteraturformidler, møteplass og læringssenter. CS Library Saga gjør at det virtuelle biblioteket oppleves inspirerende, levende og interessant.

Les mer om CS Library Saga