Fagdag 21.oktober i Molde med Quria, Arena, WeLib og Mikromarc

Endelig har vi gleden av å komme til Molde!

Mandag 21.oktober vil vi være i Kulturhuset Plassen på Gørvellplassen, i lokalet Storyville i 4.etasje. Fagdagen er kostnadsfri, og vi byr på pausebevertning og lunsj.

Vi håper du har anledning til å komme. Ønsker du å delta så sender du en e-post til mona.heden@axiell.com med informasjon om navn, arbeidsplass og ev. allergier/behov. Merk e-posten med «Fagdag i Molde». Vi må ha påmeldingen din senest 10.10.

Dagen vil se ut omtrent som dette:

09.00-10.00   Registrering og kaffe m.m.
10.00-10.10   Velkommen og «Fra Bibliotekenes IT-senter til Axiell Norge»
10.10-12.00   Demo av biblioteksystemet Quria og portalløsningen Arena – det blir tid til å hente seg en kaffe underveis
12.00-13.00   Lunsj
13.00-13.20   Demo av skolebiblioteksystemet WeLib
13.20-15.00   Mikromarc: Nyheter, tips og triks og spørsmål

Jens-Christian Strandos skal holde sesjonene og han ser frem til å møte dere alle igjen. Etter at vi gikk over til Axiell har vi nå mange spennende systemer i porteføljen vår, og vi gleder oss til å presentere disse for deg. I tillegg vil vi gå igjennom nye ting i ditt nåværende system. De fleste kjenner Jens-Christian og vet at det er rom for å stille spørsmål både underveis og i pauser. Om det er spesielle ting du lurer på så kan du også sende inn spørsmål ved påmeldingen.

Vi gleder oss over å være ute på veien igjen, og starter opp med høstlige fagdager i vakre Molde.